15. nov. 2011

Decubal Lips & Dry Spots BalmNormalt har jeg en ok nem hud, der ikke påvirkes nævneværdigt af årstidernes skiften og den slags. Jeg kan selvfølgelig mærke på mine hænder og læber, at temperaturerne falder, men det er ikke noget, en god, fed creme eller læbepomade ikke kan klare. De sidste par uger har dog været en anden sag, for efter Paris slog jeg ud rundt om munden med rødt, tørt udslæt, der skallede og sveg. Ikke særlig rart og bestemt ikke særlig pænt. Og nej, det var ikke et udslag af lidt for mange croissanter ;) Tror, det må være en kombination af, at det er blevet koldere og så min gravide krops hormonelle tilstand. Forsøgte at afhjælpe problemet med nogle fede cremer, men intet hjalp, før jeg i lørdags smuttede på apoteket, hvor de anbefalede mig denne lille tube Decubal Lips & Dry Spots Balm. Der er tale om en salve med en vaselineagtig konsistens, der kan bruges som læbepomade såvel som til tørre områder, der har brug for ekstra pleje. Allerede i søndags kunne jeg mærke en forandring til det bedre og i dag, tirsdag, er der kun et rødligt skær tilbage, som jeg satser på meget snart er helt væk. Yay! Har også brugt den langs mine neglebånd, når de føltes tørre og det er den også rigtig god til. Kunne ligeledes forestille mig, at den ville være god, når man er forkølet og har fået en rød og øm tud af lidt for meget pudsen næse. Jeg mener, jeg gav et par-og-tres kroner for den. Læs mere om den samt hvad der er i på Decubals hjemmeside lige her.

8 kommentarer:

 1. Ellers er Locobase Repair en life saver til tør, sensitiv hud.

  SvarSlet
 2. Jeg er så en af dem med rød tud i dag, niice :-) Især med 4 timers eksamen i morgen.. Nå, men husk at du kan samle Decubal point via deres hjemmeside/apotekerne. Du skal indtaste en stregkode eller sådan noget-

  SvarSlet
 3. Hjemme hos mig har vi også gode erfaringer med cremer fra Decubal. Jeg har en toårig datter, som bliver rød i ansigtet og på hænder pga. den bidende vinterkulde og savl, og der har Decubal været en redning flere gange. Jeg selv har brugt noget bodylotion derfra, fordi mine ben indimellem bliver tørre. Så jeg har også kun positivt at sige om deres produkter :-)

  SvarSlet
 4. Åh det kender jeg godt. Plejer heller aldrig at have problemer men efter et p-pille skift så er alt bare gået amok. Hello teenagehud og tør hud omkring læbe. Øv. Nå, men min løsning var dagcreme blandet med en dråbe olie. Det hjalp vældig meget. Også på tørre skinneben er det virkelig effektivt.

  SvarSlet
 5. @Atrid: Tak for tip! Og den er uden parfume, parabener og den slags?

  @Lullumut: Uf! Stakkels dig :( Pøj, pøj i morgen! Og tak for tippet.

  @Louise: Lyder godt. Og ja, deres produkter er jo sådan nogle no-bullshit-nogle og det kan jeg godt lide.

  @Lika: Dengang jeg tog p-piller, var min hud også bare nemmere generelt. Lækkert tip med en dråbe olie i dagcremen. Det må jeg huske. Hvilken olie har du brugt? Mandel eller sådan noget?

  /Maria

  SvarSlet
 6. Ja, helt uden noget af det sjove. Den er fedtbaseret og ikke vandbaseret, hvilket er hvad huden har brug for. Man kan også få det i en lidt mindre fed udgave, som er god til vinterhænder.

  SvarSlet
 7. @Astrid: Super! Fik nemlig sådan en prøvetube med fedtcreme fra netop locobase, men den er med parabener.

  /Maria

  SvarSlet
 8. Ja præcis, det er vildt hvad de hormoner gør ved en. Jeg startede egentlig først med at lede efter en abrikoskerneolie (eller noget i den retning) men så fandt jeg i mit skab en kropsolie fra Dr. Hauschka. Der findes flere udgaver, men den jeg har er med sådan en citrus-agtig duft og ret lækker. En dråbe af den i dagcremen hjalp virkelig min hud meget. Nu er jeg så vendt tilbage til min dermalogica creme, som fugter en hel del mere end La Roche posay´s. Men den er desværre ikke så ren som LRP. Men jeg er stadig glad for at bruge kropsolien i min bodylotion (bruger bare Neutral) hvor jeg putter et par dråber i og slipper for tørre skinneben. Yay.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...